Brygg #7 Reigate Red Ale

2014-11-20: Sett på St. Peters Ruby Red Ale kit. Humle: Goldings. Vatn til 21.5 L (23 L etter oppskrift)

22 dagar primærgjæring ved varierande temperatur, 20 grader.

OG 1.042, FG 1.014, altså ca 3.8% + flaskegjæring.

2014-12-12: Tappa på 0.5 L glasflasker, 33 stk, med ein sukkerbit, Dansukker røyrsukker, på kvar. Korkfarge: Raud.

Resultat: Raudbrun lett ale. Kan være lurt å prøve med Safale US-5 for å få litt meir utgjæring.
Reigate Red Ale
Reigate Red Ale

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s