2 x 30 L gjæringskar i plast med lok og gjærlås, ikkje tappekran (Europris)
Plast røresleiv (Bryggselv)
Hydrometer, måleglas (Bryggselv)
Øltjuv (Bryggselv)
Digitalt termometer (Clas Ohlson)
LC klistretermometer (Clas Ohlson, Bryggeland)
Hevert med teleskoprøyr og klemme for karkant
Flaskefyllar (Bryggselv)
Korkemaskin (handhelden) (Europris)
Ølkasser
20 ml doseringssprøyte for sukkerlake (Apotek)
Frå kjøkkenet
Kasseroller (opp til 15 L)
Litermål
300 ml måleglas
Forbruksvarer:
Har standardisert på brune halvliterflasker
Flaskekapslar – skiller brygg på kapselfarge
Starsan desinfeksjon – stort sett på spruteflaske
Klorin for reingjering av gjærkar
Humleposar (Bryggselv)